Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

Szilágyiné Takács Mónika, Ügyvezető

2007. februárjában nyitotta meg kapuit az EuroMiskolc Utazási Iroda, amely idén, 2022-ben ünnepelte fennállásának 15. éves évfordulóját. Nevünkben is utalunk arra, hogy elsősorban saját szervezésű európai úti célú autóbuszos társasutazások bonyolításával foglalkozunk. Irodánk megalakulása óta dinamikusan fejlődik, köszönhetően a vezetőség több évtizedes tapasztalatának és az Iroda ügyfélközpontú működésének.

Utazási irodánk keretein belül működtetjük a Szépkorúak Turisztikai Centrumát, melyet a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvánnyal (3. KEMA) közösen hoztunk létre 2012. novemberében. A Centrum célja hogy a létrehozók együttműködésével és támogatásával kezdeményezze, elősegítse, bővítse, kordinálja, szervezze a “szépkorúak” turizmusát, mind hazai, mind határokon kívüli lehetőségek felkutatásával!
 
A tavaszi és őszi városlátogatások, körutak, a nyári – kirándulásokkal összekötött – nyaraló programjaink mellett évek óta az adventi egy-, két-, háromnapos kirándulások is nagyon népszerűek. Megbízható partnerirodákkal kötött szerződéseinknek köszönhetően a repülős nyaralásoktól kezdve az egzotikus utazásokon keresztül minden igényt ki tudunk elégíteni.
 
Egyéni utasok és csoportszervezők számára készséggel készítünk személyre szabott ajánlatot. Szeretettel, családias légkörben várjuk Irodánkban, de telefonon, e-mailen, a Facebookon is érdeklődhet útjainkról. Online jelentkezését is örömmel fogadjuk, menetéről részletes tudnivalókat olvashat honlapunkon.
 
Szeretettel várunk mindenkit, aki szabadnapjait kellemesen és tartalmasan szeretné eltölteni! Nagy örömünkre szolgálna, ha Önt is az utasaink között köszönthetnénk!
 
Kellemes böngészést kívánunk!
 
Szilágyiné Takács Mónika
Ügyvezető

 
Szolgáltatásaink


Kül- és belföldi egyéni és társas utazások szervezése és lebonyolítása

Egyéni és csoportos szállásfoglalás kül- és belföldön

Iskolai tanulmányi kirándulások

HATÁRTALANUL Pályázat lebonyolítása

Belföldi gyógy- hegyvidéki, vízparti üdülések

Menetjegy értékesítés menetrendszerinti külföldi autóbuszjáratokra

Utasbiztosítás

Idegenvezetés bel- és külföldön

Autóbuszok bérbeadása bel- és külföldi úti célokra

Utazásközvetítés - megbízható partnerirodáink széleskörű tengerparti, egzotikus, városlátogató, körutazó ajánlatai a világ minden tájára!

Akciós és last minute ajánlatok folyamatosan!

Repülőtéri transzfer háztól-házig és repülőtéri őrzött parkolás foglalása