Jelentkezés menete

Online foglalás esetén csak ennyi a teendője:

 • kiválasztani honlapunkon a megfelelő kirándulást, utazást
 • az oldal alján a Jelentkezés gombra klikkelni
 • hiánytalanul kitölteni, aláírni a Megrendelőlapot és az Utazási szerződést és elküldeni nekünk
 • elutalni vagy irodánkban befizetni a részvételi díjat az általunk küldött visszaigazolás és fizetésbekérő alapján
 • utalás esetén alaposan átolvasni, ha módjában áll kinyomtatni az általunk e-mailen küldött utazásra jogosító Utastájékoztatót, amely Részvételi jegyként is szolgál
 

Jelentkezés részletes menete:

Javasoljuk, hogy ha csak egy mód van rá, személyesen keresse fel irodánkat a jelentkezéssel kapcsolatos ügyek bonyolítása céljából. Ha semmiképpen nem tudja ezt megoldani, abban az esetben online a weblapról és e-mail-ben is jelentkezhet minden utunkra. A befizetést ebben az esetben is megteheti személyesen.
 
Ha online jelentkezik és van szabad helyünk a kért utazásra, jelentkezéséről e-mail-en egy ún. előzetes visszaigazolást küldünk, mely a következőket tartalmazza:
 • előjegyzésbe vettük a kért utazásra
 • megadjuk az előleg pontos összegét és befizetésének határidejét (ami a jelentkezéstől számított 3 munkanap); amennyiben az út 1 hónapon belül indul, akkor már a teljes összeget kell befizetni
 • a visszaigazoláson megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat is
 • feltüntetjük a hátralék rendezésének határidejét
 • felhívjuk figyelmét a megköthető biztosításokra, a fakultatívan választható étkezésekre, programokra
kérjük, jelentkezéskor figyelmesen tanulmányozza át az Általános Szerződési Feltételeket, ill. olvassa el a weboldalunkon található Hasznos tudnivalókat is. A Megrendelés és az Általános Utazási Szerződések nyomtatványt visszaigazoló levelünkben megküldjük.
Az értelemszerűen kitöltött, saját kezűleg aláírt dokumentumokat kérjük irodánk részére e-mail-ben, postán megküldeni, vagy személyesen leadni.
 
Fontos: az egy adott foglalási azonosító alatt szereplő szolgáltatások tekintetében elegendő egy (általában a foglalást intéző, ill. a részvételi díjat befizető) személynek elfogadnia és aláírnia az Utazási Feltételeket, az azonban valamennyi, a foglalásban szereplő utasra érvényes lesz.
 
Amennyiben már nincsen szabad helyünk a kért utazásra, azonnal értesítjük Önt és egyeztetjük a továbbiakat (megfelel-e egy másik időpont vagy egy másik út, szeretne-e várólistára feliratkozni, stb).
 
Miután megérkezett számlánkra az Ön által befizetett előleg, annak megtörténtéről befizetési igazolást küldünk.
 
Személyes eljárás esetén a fent említett okmányokat az irodában kapja meg.
 
A hátralék befizetésének határideje az út indulása előtt legkésőbb 30 nappal esedékes. Erről külön értesítést nem küldünk!
 
Az utazás indulása előtt kb. 1 héttel megküldjük az Utastájékoztatót, amely egyben a részvételi jegy szerepét is betölti. Ha módjában áll, nyomtassa ki. Ha valamilyen oknál fogva ezt nem tudja megtenni, akkor sincs probléma, a részvételi jegy elsősorban tájékoztató jellegű, Ön az utaslistán mindenképpen szerepelni fog.
 

A befizetés lehetséges módjai:

 • elsősorban a személyes befizetést javasoljuk irodánkban, amelyet megtehet útitárs, vagy más megbízott személy is
 • bankszámlájáról OTP számlaszámunkra átutalhatja az adott összeget
 • bármelyik OTP bankfiókban készpénzben vagy kártyájával befizethet számlánkra. Készpénzes befizetés esetén 500 Ft kezelési költség merül fel, amely a részvételi díjon felül az utast terheli.

Számla adatok:

Számlatulajdonos: Euromiskolc Travel
Számlavezető bankunk: OTP Bank
Számlaszámunk: 11734004 – 20479875
 
A Megrendelés/Jelentkezési lap kitöltésekor kérjük kiválasztani, melyik változat felel meg Önnek.
 

Összefoglalva:

 • A Megrendelés/Jelentkezési lap továbbítása megrendelésnek minősül. A jelentkezési lap kitöltésével Ön elfogadja az utazási feltételeket. Szeretnénk felhívni figyelmét az ebben szereplő lemondási feltételekre, melyek a jelentkezés visszaigazolásával életbe lépnek.
 • A Megrendelés kitöltésekor a honlapon (és a programfüzetben) található programleírásban szereplő árakat kell figyelembe venni.
 • Az előleget az előzetes visszaigazolás elküldésétől számított 3 munkanapon belül kérjük befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, a jelentkezést töröljük.
 • Ha a megrendelő magánszemély, és a számlát nem a saját nevére kéri (céges számlát kér) vagy eleve céges utat rendel, úgy a hatályos Áfa törvény alapján a szolgáltatás árára + 27 % általános forgalmi adót kell felszámítani, amit a céges megrendelő bizonyos esetekben visszaigényelhet. Céges számlát csak akkor tudunk kiállítani, ha ezt foglalásnál jelzi, utólag nem áll módunkban azt kiadni.
Köszönjük megrendelését!